„Manau, tau bipolinis sutrikimas“

Taip pasakė mano buvęs vaikinas. Ir kvailiausia tai, kad gana ilgai juo tikėjau. Informacija internete buvo klaidinanti ir žinoma, lengva sau „pripaišyti“ ką tik nori, kai iš tikro gyvenime susiduri su sunkumais, kurie paveikia nuotaiką, būseną ir elgseną (bent jau mano atveju).

Ši knyga apima pažčius bipolinio sutrikimo pagrindus. Galbūt jums neseniai tai buvo diagnozuota, o gal esate artimasis, kuris nori padėti bei palaikyti. Knyga suskirstyta į tris dalis („Potyriai ir diagnozė“, „Efektyvaus gydimo pagrindai“, „Praktiniai metodai“), tad kiekvienas joje ras naudingos informacijos.

Kaip pastebėti ankstyvus sutrikimo ženklus? Kokie vaistai padeda? Kokia gali būti prevencija nuo depresijos paūmėjimo? Taip pat rasite visą skyrių skirtą tik moterims. Knyga pritaikyta paprastam skaitytojui, tad medicininis išsilavinimas nebūtinas. Knygoje, faktai pateikiami aiškiai, glaustai, taip pat rasite daug bipolinį sutrikimą turinčių žmonių išgyvenimų, pasidalinimų savo patirtimi.

Galbūt ne visi knygoje pateikiami būsenos palengvinimo būdai jums pasirodys aktualūs, pritaikomi ar reikalingi. Nereikia pamiršti, jog čia knyga, o ne specialisto konsultacija.

  • Vertėjas: Diana Urbonė
  • Leidykla: Liūtai ne avys
  • Puslapiai: 512
  • Metai: 2023

Dėkojų leidyklai už padovanotą knygą. Ją galite įsigyti kur kas pigiau tiesiai iš leidyklos puslapio: https://liutaineavys.lt/knyga/bipolinis-sutrikimas-islikimo-vadovas-sergantiesiems-ka-turite-zinoti-jus-ir-jusu-seimos-nariai/

“Bipolinis sutrikimas: išlikimo vadovas sergantiesiems. Ką turite žinoti jūs ir jūsų šeimos nariai!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *