Kodėl noriu perskaityti šias knygas?

Norimų perskaityti knygų sąrašas tikriausiai niekad nesibaigs. Ką jau kalbėti apie vis leidžiamas naujienas. Leidykla „Briedis“ visada turi ką pasiūlyti, tad štai keletas mano pasirinkimų.

„Mergaitė mėnesienoje“ – Aš esu labai cikauna, man visada įdomu kas kaip gyvena, kaip atrodo kitų namų vidus, kokios interjero detalės, o ir vaikų tema visada jautri. Tad negalėjau atsispirti istorijai apie paslaptingus kaimynus, kurie dukters neturi, tačiau kas ta mergaitė, naktį pasirodžiusi jų lange.

„Laimės praktika“ – man patinka savipagalbos knygos. Ne visos jos aktualios ir ne visų temos mane domina. Ši knyga patvirtina mano nuomonę, jog būti visada laimingu tiesiog neįmanoma. O ir super pozityvus mąstymas man sukelia atmetimo rekaciją. Knyga žada praplėsti laimės sampratą. Tad I’m in.

„Knygų dalintojas“ – Jei pavadinime yra žodis knyga, biblioteka ar bet kas, kas susiję su spausdintiniu žodžiu, turiu paskaityti bent anotaciją. Kokia yra knygų reikšmė žmogaus gyvenime bei žmonių tarpusavio ryšiams? Lyg ir įmanoma nuspėti, bet romanas žada įdomią ir įtraukiančią istoriją.

Ačiū leidyklai už padovanotas knygas. Tikiuosi artimiausiu metu leistis į šias puikias istorijas.

#reklama nes #dovana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *