Tinderio analizė bei asmenybės krizė, kai tau apie 30

Ši knyga sužadino blogiausius prisiminimus apie buvusius vaikinus (vienas kritikuoja mano išvaizdą, kitas dingsta savaitėm, o dar kitas prižada pasaulį po kojom. Galima spėti, kuo šie visi santykiai baigėsi. Na, kartėlis vis tik lieka). Tad ir čia veikėja sutinka visokio plauko vaikinų. Pajaučiau bendrystę, jog ne tik aš dažnai jaučiuosi tokia nevykėlė.

Kad ir kokia progresyvia visuomene stengiamės būti, komentarai apie būsimus vaikinus, vaikus ir karjerą niekada nesibaigia. Tada ir pats nebežinai, ko nori. Lyg ir gerai vienai, viskas puiku, bet va žiūrėk, draugė jau antrą vaiką pagimdė, gal ir tau reiktų susimąstyti. Bet net vaikino neturi. O kur dar tas atsiradęs atotrūkis su drauge, jai juk visai kiti reikalai galvoj, o ne tavo gyvenimo dramos.

Net ir nuomonė apie šią knygą tapo labiau pasidalijimas sava patirtimi bei išsikalbėjimas. Tokia buvo ir pati knyga. Atvira, artima, nieko įmantraus, bet tuo pačiu žavinti savo kasdieniškumu. Manau, kad daugelis merginų esame atsidūrusios panašiose situacijose. Tad veikėjos mintys bei požiūris kaip niekad buvo artimi.

  • Vertėja: Ignė Norvaišaitė-Aleliūnienė
  • Leidykla: Jotema
  • Puslapiai: 384
  • Metai: 2021
  • Įvertinimas: 5/5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *