Planuoti laiką pasirodo labai sunku

Jau treji metai esu motinystės atostogose. Atrodo, ką čia ir nuveikiau, nieko labai apčiuopiamo. Tiesiog skaitau knygas, karts nuo karto rašau apžvalgas ir va neseniai pradėjau nerti vąšeliu.

Atrodo, nėra ko ir planuoti. Noriu skaitau, noriu tvarkausi ar iš vis nieko neveikiu (kai kurie man visada paprieštarauja, kad juk vaikus augini. Taip, bet man to neužtenka).

Tad @dirbamamos Viktorijos paskatinta pagalvojau, kad tikrai ir man metas imtis kažkokios tai strategijos. Galbūt susidėlioti planą, o jei ne, tiesiog mintis išrašyti. Bet vis geriau nei nieko, vis judėjimas pirmyn.

O pasirodo planuoti laiką tai visai atskiras mokslas. Ypač, jei norima, kad jis būtų bent kiek produktyvus. Tad bandau. Sekasi sunkiai, nes išjudėti iš sąstingio reikalauja jėgų. Bandysiu ir toliau.

Kad būtų linksmiau, kaip ir dienoraščio puslapius, taip ir šią planuotę iš Užrašyta jūra puošiu ir įdedu truputį kūrybos su Favoritepostcard.com lipdukais, washitape.

O jums pavyksta planuoti laiką? Ar iš vis planuojate? O gal tiesiog gyvenat, dirbat ir tiek, viskas savaime?

P. S. Pasidalinti profiliai yra ne reklama, tiesiog jie man labai patinka ☺️ o tuo labiau noriu palaikyti lietuviškus profilius, jų kūrėjus ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *